Hlavní obsah

Za velikonoční atmosférou se mohou rodiny s dětmi vypravit o víkendu do Zlatého jablka

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Program Tvořivé Velikonoce potěší zejména nejmenší návštěvníky, kteří si zde mohou vyzkoušet malování kraslic, pletení pomlázky nebo třeba složit tovaryšské zkoušky. Domů si tak děti mohou odnést nejen vlastnoručně omalovaná vajíčka či upletené tatary, ale také osvědčení velikonočního koledníka.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Dekorace v interiéru obchodního a zábavního centra Zlaté jablko ve Zlíně nenechají nikoho na pochybách, že se zde rozhodli naplno oslavit svátky jara. Květinová výzdoba i velcí malovaní zajíci již zdobí prodejní galerii. Během svátečního víkendu pak přibude velikonoční program určený především pro děti.

V tvořivých dílničkách si malí návštěvníci budou moci ozdobit kraslice nebo uplést pomlázku a svůj výtvor si pak samozřejmě odnést domů jako dárek. Novinkou jsou tovaryšské zkoušky. Kdo předvede svou zručnost a schopnosti při jejich skládání, obdrží osvědčení velikonočního koledníka.

Zábavu i poučení dětem nabídne velikonoční statek se zvířátky. Vyzkoušet si zde mohou třeba to, jestli zvládnou podojit krávu. Zvířátka nebudou živá, a tak se děti nemusejí obávat si je pohladit, zblízka prohlédnout nebo se s nimi vyfotit.

Program je přístupný zdarma v přízemí prodejní galerie obchodního centra 31. března a 1. dubna od 11:00 do 16:00 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám