Hlavní obsah

Za samé jedničky zdarma do bohumínského aquacentra

Novinky, Lucie Balcarová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aquacentrum v Bohumíně opět myslí na jedničkáře. Ti, kteří v pátek 27. června předloží u pokladny vysvědčení se samými jedničkami, nebudou muset platit vstupné.

Foto: Pavel Čempěl

Aquacentrum v Bohumíně láká i v létě.

Článek

„Akce platí pouze dnes, a to od 12 do 21 hodin. Zapojit se do ní mohou žáci základních škol nejen z Bohumína, ale také z okolních měst. Je to dárek pro školáky, kteří měli na vysvědčení samé jedničky. V tento den jedničkáři nebudou platit vstupné a budou si moci užít bazény, tobogán, masážní lavice i vířivku zcela zdarma,“ uvedl vedoucí bohumínského aquacentra Jaromír Voráč.

V aquacentru navíc připravili o prázdninách pro všechny návštěvníky letní bonus, a to tři hodiny za cenu jedné. Ten platí ve všední dny, o víkendech zůstává klasické vstupné. Aquacentrum v letních měsících rozšiřuje i otevírací dobu. Od pondělí do čtvrtka má areál otevřeno od 6 do 21 hodin, v pátek od 10 do 21 hodin a o víkendech a svátcích od 8 do 21 hodin.

Za slunečného a teplého počasí je otevřena pláž s lehátky a slunečníky. Oblíbené je venkovní dětské brouzdaliště a letos nově přibude pro děti i velká trampolína. K ochlazení návštěvníkům slouží venkovní bazén s průplavem do vnitřního relaxačního bazénu se 45metrovým tobogánem, masážními lavicemi a tryskami i vodním hřibem. O pár metrů dál si lidé mohou zajít zahrát plážový volejbal, petanque nebo adventure golf s osmnácti drahami. Pláž je s areálem golfu propojena, po předložení vstupenky z aquacentra mají na hru dvacetiprocentní slevu. Najdou tam i bar s prozaickým názvem 19. jamka.

Vstupné aquacentrum v Bohumíně nezvyšuje, za hodinu ve všední dny zaplatí za první hodinu dospělý 80 korun, děti, studenti a senioři mají zlevněné vstupné, a to 45 korun. Každá další hodina přijde dospělého na 20 korun, u zlevněného vstupného pak 10 korun. O víkendech je cena mírně vyšší, pro dospělého 90 korun a každá další hodina pak 30 korun, u zlevněného vstupného je to 50 korun a každá další hodina pak 25 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám