Hlavní obsah

Za krádež hliníku až na dva roky do kriminálu

Novinky, František Krejčí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Až dva roky odnětí svobody hrozí trojici zlodějů, kteří ve čtvrtek 6. ledna odcizili hliníkové profily z areálu stavby fotovoltaické elektrárny v Bílině.

Foto: Městská policie Bílina

Hliníkový profil.

Článek

Díky upozornění občanů se strážníkům Městské policie v Bílině podařilo překazit krádež hliníkových profilů z areálu stavby fotovoltaické elektrárny.

Operační středisko MP obdrželo oznámení, že se v Liptické ulici pohybuje podezřelá trojice mužů, nesoucí dlouhé kovové profily. V okamžiku, kdy muži spatřili přijíždět strážníky, vzali nohy na ramena a rozprchli se do všech stran. Hlídce se podařilo jednoho výtečníka zadržet. Po jeho dvou kumpánech se pátrá.

„Nebude je patrně těžké zadržet později, jelikož se jedná o staré známé firmy," uvedl strážník, který na místě zasahoval.

Odcizené šestimetrové profily strážníci vypátrali v nedaleké sběrně druhotných surovin. Materiál byl vrácen majiteli. Případ je v řešení Policie ČR.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám