Hlavní obsah

Z Moravských Budějovic bude vypraven svozový autobus na Jemnický Fest

Novinky, Jirka Prokeš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jemnickou kulturní scénu opět zpestří Jemnický Fest, tentokráte jeho podzimní část. Na letošním Jemnickém Podzim Festu vystoupí hudební skupiny Wohnout, Nightwish revival, Crash Road, Remains of Force, Vigo, Martin Kubín s Veronikou Novakovou a taneční skupina 4K.

Foto: Wohnout

Hudební skupina Wohnout vystoupí v sobotu 20. října 2012 na Jemnickém Festu.

Článek

V sobotu 20. října zažije jemnický kulturní dům již tradiční Jemnický Fest. Jeho podzimní část má opět nabitý program, ze kterého si vybere téměř každý.

Vstupenky je možné zakoupit v předprodejích na informačních střediscích v Jemnici a Moravských Budějovicích. Vstupenky jsou v předprodeji za 165 korun a lze je zakoupit i na místě.

Jemnický Fest přichází s novinkami

Pro návštěvníky z Moravskobudějovicka si pořadatelé připravili svozový autobus. „Z této lokality k nám přijíždí nemalý počet lidí. Známe ten problém, kdy se řeší doprava a losuje se, kdo nebude pít a bude řídit. Chtěli jsme těm všem vyjít vstříc, aby se mohli dostatečně bavit,“ uvedl jeden z pořadatelů Václav Malý.

Z Moravských Budějovic pojede normální linkový autobus od Brna, který zastavuje v Jackově, Dědicích, Rácovicích a Třebelovicích. Po skončení festivalu budou zájemci odvezeni zpět do svých obcí objednaných autobusem, který bude mít navíc zastávku v Nových Syrovicích. Jízdenky je možné také zakoupit na předprodejním místě v Moravských Budějovicích spolu se vstupenkami, kde zájemcům bude sdělen i přesný jízdní řád.

Kvůli rekonstrukci jemnické sokolovny se Jemnický Fest uskuteční v místním kulturním domě.

Aktuální informace jsou na Facebooku a na webu www.nkn.jemnice.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám