Hlavní obsah

Z dětského hřiště někdo odcizil mobilní toaletu

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kuriózní krádež řeší policisté z druhého plzeňského městského obvodu. Neznámý pachatel v Plzni na Slovanech odcizil z dětského hřiště mobilní toaletu. Škoda byla vyčíslena na 25 tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Kuriózní krádež řeší policisté z druhého plzeňského městského obvodu. Neznámý pachatel v Plzni na Slovanech odcizil z dětského hřiště mobilní toaletu.

Článek

Krádež mobilní plastové toalety nahlásila pětačtyřicetiletá žena z Plzně. Jak žena informovala policisty z druhého plzeňského městského obvodu, plastová mobilní toaleta zelené barvy byla instalována firmou na dětské hřiště v Plzni na Slovanech. Na místě byla umístěna od prvního dubnového dne. Byla zajištěna řetězy, kterými ji technik připojil k oplocení pozemku.

Ani to však nezabránilo zloději, aby mobilní toaletu z dětského hřiště odcizil. Krádež zjistili právě pracovníci společnosti, která toaletu instalovala. Pětačtyřicetiletá zaměstnankyně, která krádež oznámila, vyčíslila škodu na 25 tisíc korun.

"Policisté případ kvalifikovali jako přečin krádeže a po pachateli nyní pátrají," uvedla policejní mluvčí Simona Čejková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám