Hlavní obsah

Vzdělávací program společnosti Eyrie se zaměřuje na obce do 2000 obyvatel

Novinky, Karla Fodorová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Společnost Eyrie s. r. o. byla založena v České Lípě v roce 2005. Společnost od srpna 2014 zahájila projekt, jehož hlavním cílem je rozvoj obecných kompetencí a základních znalostí zájemců z Olomouckého a Moravskoslezského kraje.

Foto: Karla Fodorová
Článek

Cílové skupině, která se zúčastnila vzdělávacích kurzů, byl umožněn snadný přístup k osobnímu rozvoji, byl podpořen jejich zájem o celoživotní vzdělávání a zároveň byly podpořeny znalosti důležité pro kvalitu běžného života i uplatnitelnosti na trhu práce.   

Aktuální programy jsou otevřeny pro obyvatele, kteří žijí v obcích do 2000 obyvatel. Školení jsou vedena zážitkovou formou, žádné poškoláctví ani poznámky do žákovské knížky posluchačům nehrozí.  

Pro všechny občany z obcí do 2000 obyvatel je školení zdarma. Projekt je spolufinancován z prostředků Evropských strukturálních fondů a prostředků státního rozpočtu České republiky.

Do projektu vstoupilo 1090 obyvatel, kteří získali certifikát a stali se úspěšně podpořenými osobami. Každý účastník obdrží na závěr certifikát. Největší zájem je o výuku Počítačové gramotnosti a v poslední době se zvýšil zájem o kurz Základů podnikání.   

Související témata:

Výběr článků

Načítám