Hlavní obsah

Vyvětrejte skříně, vykliďte sklepy a půdy – můžete pomoci druhým

Novinky, Lenka Durďáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jarní úklid je všudypřítomný, kam ale s věcmi, které už neupotřebíte? Nebo naopak hledáte něco neotřelého do domácnosti nebo na sebe? S odpovědí pomůže Dobročinný bazárek Naděje, který proběhne 6. a 7. dubna v prostorách Jezuitské koleje v Uherském Hradišti. Výtěžek bude použit na dobročinné účely.

Foto: Lenka Durďáková

Dobročinný bazárek Naděje v Uherském Hradišzi

Článek

Samotný bazar nabídne možnost vdechnout další život oblečení, hračkám, knihám, vybavení do domácnosti i tradičním slováckým předmětům. Nezřídka se objeví i možnost obohatit svou vintage sbírku zapomenutým kouskem z babiččiny kredence či retro oblečením. Samotný bazar nabízí předměty za minimální ceny, čímž šetří peněženky nakupujících, životní prostředí, dělá radost a pomáhá.

Kromě hravého a nedrahého nakupování budou pro návštěvníky připraveny voňavé nápoje a další příjemnosti v podobě kavárny Cafe 21 a dětského koutku. Už v loňském roce dobročinný bazárek ukázal, že si každý najde to, co ho potěší a přispěje k pohodě v nastávajících jarních dnech.

„Srdečně tak všechny zveme nejen k nákupu a objevování, ale také ke vzájemnému setkání,“ shodují se hlavní pořadatelé z pobočky NADĚJE a Cafe 21. „Celá akce se neobejde bez přispění dobrovolníků z řad pracovníků Městského úřadu v Uherském Hradišti, Acropolis či SŠZHZ, za což jsme velmi vděčni,“ dodávají. 

Letos jarní dobročinný bazar obohatí i nabídka retro součástek na jízdní kola spolku o-kolo. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost, třeba najdete to, co již dlouhá léta marně sháníte.

Svým nákupem na bazaru nebo darováními pokladu ze své skříně či kredence podpoříte zaměstnávání lidí s handicapem.

Nezapomeňte – pátek 6. dubna od 10 do 18 hodin a v sobotu 7. dubna od 8 do 13 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám