Hlavní obsah

Výtvarník Václav Plechatý představí v Liberci své grafické listy

Novinky, Petr Bušanský

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Grafické listy libereckého výtvarníka Václava Plechatého představí výstava v komorní galerii v centru Liberce v domě u Zeleného stromu. Vernisáž se uskuteční v úterý 31. července od 17 hodin. Výstava potrvá do 5. září.

Foto: Petr Bušanský

Pozvánka na vernisáž Václava Plechatého a jeho grafické listy

Článek

Komorní galerie v centru Liberce pokračuje v tradici výstav libereckých výtvarníků, kterou zahájila na začátku letošního roku. V úterý v 17 hodin zde vernisáží začne výstava, při níž liberecký výtvarník Václav Plechatý představí soubor grafických listů.

Václav Plechatý je známý český výtvarník - grafik a řezbář, který žije a tvoří v Liberci. Jeho grafiky i plastiky si svou podmanivostí získaly srdce mnoha lidí. Vystavoval na mnoha místech u nás i v zahraničí a svými díly je zastoupen ve sbírkách po celém světě.

Jeho zatím posledním počinem je sochařská výzdoba mechanického orloje v Kryštofově Údolí. Vernisáž je otevřena pro širokou veřejnost.

Reklama

Výběr článků

Načítám