Hlavní obsah

Výstaviště v Letňanech hostilo veletrh, který věnoval pozornost seniorům

Novinky, Lenka Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V týdnu od 7. do 10. dubna se v Praze-Letňanech konal velmi úspěšný, zajímavý a hlavně návštěvníkům vstřícný veletrh For senior, který letos oslavil své 10. výročí.

Foto: Lenka Žáčková

Pavlína Senič s Pavlem Hruškou

Článek

Jedním z prvních dárků pro seniory bylo umístění veletrhu, co nejblíže ke vchodu. Dalším dárkem byl multifunkční stánek a doprovodný program, který měl pod křídly Pavel Hruška, přední český florista, který je také skvělým moderátorem. Pod jeho taktovkou se odvíjel svižný program určený především seniorům.

Po celý den bylo možné navštívit pracovní dílnu pro děti, ale hlavně seniory, kteří zde pracovali se svými kognitivními funkcemi – dokreslovali nedokončené tvary, vybarvovali obrázky, tvořili mandaly a příjemně se bavili. Díky podporovatelům se mohli zdarma lehce občerstvit a přijít na chuť těm nejkvalitnějším čokoládám, které na našem trhu můžete zakoupit.

To, co návštěvníky nejvíce potěšilo, bylo, že se mohli setkat se zajímavými osobnostmi, mezi kterými tradičně nechyběl baletní mistr Vlastimil Harapes, kterého letos doprovodily oblíbené herečky Jitka Molavcová a Uršula Kluková.

Skvělé vystoupení seniorům a hostům veletrhu věnovala Pavlína Senič, operní pěvkyně, která přišla s dcerkou Liliankou a také manželem. Její vystoupení bylo opět plné emocí, na které se dlouho nedá zapomenout. V poslední den na veletrh zavítala další operní pěvkyně Andrea Kalivodová.

A ten, kdo byl blízko pódia ve správný čas, a to po všechny čtyři dny, měl šanci vyhrát mobilní telefon a celou řadu zajímavých voucherů a jiných dárků. Velký úspěch sklidila také módní přehlídka, která byla zaměřená na ženy ve zralém věku, které mohou vypadat elegantně a cítit se komfortně.

Pavel Hruška obdržel prestižní ocenění, kterým je Čestné uznání TOP EXPO za pojetí preseniorských aktivit v rámci veletrhu FOR SENIOR 2016 a za prezentování firem vstřícných seniorům.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám