Hlavní obsah

Výstava ve Zlatém jablku ukáže, že život není jen černobílý

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Seznámit se s činností neziskových organizací na Zlínsku budou mít od úterý 14. února možnost návštěvníci zlínského Zlatého jablka. Představí se zde v rámci projektu Život není zebra, který organizují studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati.

Foto: UTB
Článek

Od úterý se Zlaté jablko stává místem, kde se prostřednictvím projektu Život není zebra bude prezentovat 15 vybraných neziskových organizací zlínského regionu. Výstava, která byla od 8. února k vidění v expozici 21. budovy Zlínského kraje, mění své působiště a přesunuje se do centra Zlína. V hlavní galerii OZC Zlaté jablko ji pak mohou lidé shlédnout až do neděle 19. února.  

„Cílem výstavy je dát jednotlivým neziskovým organizacím zlínského regionu možnost prezentovat veřejnosti svou činnost a nezměrný přínos pro společnost," uvedla Jana Sklenářová, jedna z manažerek projektu. „Snad si jejím prostřednictvím lidé uvědomí, že ještě existují lidé ochotní pomáhat druhým, stejně jako, ti kteří pomoc potřebují. Svět totiž není jen černobílý, je třeba dívat se kolem sebe,“ dodala Sklenářová.

Projekt Život není zebra pořádají studenti Fakulty multimediálních komunikací už pošesté. Každoročně má své tematické zaměření a letošní podtitul nese název – Život – návod k použití nebyl dodán. Chce poukázat na to, že každého člověka čeká v průběhu života celá řada nepředvídatelných překážek, se kterými je nucen zápolit.

Reklama

Výběr článků

Načítám