Hlavní obsah

Vstupenky na Majáles 2013 ve Valašském Meziříčí jsou v prodeji

Novinky, Ondřej Smolka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

M-klub Valašské Meziříčí připravuje společně se studenty detašovaného pracoviště Vysoké školy Báňské ve Valašském Meziříčí druhý ročník Majálesu. Majáles 2013 je naplánovaný na sobotu 11. května, v areálu zámku Žerotínů se představí tucet kapel a chybět samozřejmě nebudou ani zajímavé workshopy.

Foto: Ondřej Smolka

Předprodej vstupenek na Majáles 2013 zahájen!

Článek

Letošní program nabízí dvanáct účinkujících, kteří vystoupí na nádvoří zámku Žerotínů ve Valašském Meziříčí a v prostorách M-klubu. Hlavními hvězdami letošních studentských oslav máje a krás studentského života bude určitě formace Vypsaná Fixa a osmičlenná slovenská hudební skupina Polemic se svou ska/reggae show. Od našich východních sousedů ještě na Majáles dorazí kapely Slobodná Európa a indie rocková skupina Lavagance.

Na meziříčském Majálesu se představí také přední česká kytarová kapela November 2ND, která vyjíždí na turné k bonusové reedici debutového alba Midnight Desert společně s nashvillským kytaristou Stevem Walshem nebo alternativní pražská kapela Kill The Dandies!. Kromě výše zmiňovaných vystoupí také energická, spontánní a stylově nezařaditelná kapela První Hoře, mezinárodní skupina CCTV Allstars, jenž má své sídlo v Praze a právě v těchto dnech vydávají svou druhou desku, kterou samozřejmě představí i ve Valašském Meziříčí nebo ostravští pop-alternativní Vladimír Cirkus. Výčet účinkujících kapel uzavírají pražští The Unholy Preachers a domácí kapely Elektrïck Mann a Under The Surface.

Součástí meziříčského Majálesu 2013 budou také zajímavé workshopy, které budou probíhat v divadelní kavárně Kulturního zařízení v areálu festivalu. Program je nabitý skvělými účinkujícími a je možné, že dojde i na nějaké překvapení. Doufejme jen, že nám letos bude přát počasí a pořádně ten studentský svátek oslavíme!

Vstupenky na Majáles 2013 lze v předprodeji koupit v Turistickém informačním centru ve Valašském Meziříčí na druhém nádvoří zámku Žerotínů nebo online na stránkách vstupenky.kzvalmez.cz za cenu 150 Kč, na místě se poté budou prodávat za 200 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám