Hlavní obsah

Vsetínský koncert hvězdami našlapané Supergroup se blíží

Novinky, Klára Blažková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

All stars team rockových muzikantů ve složení Kamil Střihavka, Michal Pavlíček, Roman Dragoun, Jan Hrubý, Vladimír Guma Kulhánek a Miloš Meier po zdravotních potížích svého frontmana vystoupí 5. února od 19.00 hodin ve velkém sále Domu kultury Vsetín.

Foto: Promo Supergroup.cz

Hvězdami našlapaná skupina SUPERGROUP.CZ

Článek

První česká kapela snů, která vznikla na základě hlasování čtenářů časopisu Rock a posluchačů Radia Beat, spatřila světlo světa v roce 2012. Tento projekt svedl dohromady zkušené rockové harcovníky, kteří se až na výjimky na pódiích spolu nepotkávají.

I přes velkou vytíženost jednotlivých členů zahraje kapela Supergroup.cz ojedinělý koncert také ve Vsetíně, a to díky dosavadním reakcím publika a chuti samotných muzikantů, jež je žene kupředu.

Těšit se můžete na domácí klasiku od skupin Stromboli, Progres 2, Futurum a ETC. Česká rocková špička nabídne též skladby z repertoáru Free, Deep Purple, AC/ DC či Led Zeppelin.

Předprodej vstupenek probíhá v kině Vatra.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám