Hlavní obsah

Vsetínské kulturní léto nabídne program každý čtvrtek

Novinky, Klára Blažková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dům kultury Vsetín již tradičně vyplní letní prázdninové měsíce hned několika koncerty a projekcemi letního kina. Každý čtvrtek se tak můžete těšit na zajímavý a pestrý program, který bude probíhat vždy od 19.00 hodin na Dolním náměstí.

Foto: DK Vsetín
Článek

Vsetínské kulturní léto představí celkem dvanáct hudebních interpretů a kapel různých žánrů během osmi letních koncertů. Na každou hudební produkci bude od 21.30 hodin navazovat letní kino.

První letošní koncert Vsetínského kulturního léta se uskuteční ve čtvrtek 4. července od 19.00 hodin na vsetínském náměstí. Hudebním hostem bude známý český písničkář a textař Slávek Janoušek. V rámci svého koncertu představí společně se svými dlouholetými spoluhráči starší ale i nové písničky z aktuálního řadového alba „Tohle je vzkaz”.

Po koncertu bude následovat lení kino Jsem božská, americká komedie s Amy Schumer v hlavní roli.

Další červencové čtvrtky na Dolním náměstí pro vás budou hrát kapely Listolet, Ležérní trio, cimbálová muzika Kordulka nebo vsetínští country Gympleři.

V srpnu Vsetínské kulturní léto přivítá rockovější hudebníky ze vsetínské formace Darrock, dále dixieland Jazzbook, Irokez & Old Cocots a na závěr 29. srpna kapely Sóma, Desperate Soul a Ladislava Michálka IV.

Koncerty Vsetínského kulturního léta a promítání letního kina se uskuteční jen v případě příznivého počasí. Výjimkou jsou koncerty Slávka Janouška a kapely Listolet, které by byly za špatného počasí přesunuty do přednáškového sálu MVK nebo malého sálu DK.

Součástí programu bude také pozvánka na Liptálské slavnosti ve čtvrtek 22. srpna od 16.00 hodin v Panské zahradě.

Vstup volný.

Další infornace na www.dkvsetin.cz. 

Reklama

Výběr článků

Načítám