Hlavní obsah

Všesvatský jarmark v Rožnově nabídne výrobky z Valašska i dračí soutěž

Novinky, Marcel Vašut

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek a sobotu 21. a 22. října se uskuteční na rožnovském náměstí T. G. M. Všesvatský jarmark. Jarmark nabídne nejen tradiční výrobky z Valašska, ale bude také doplněn o bohatý program, který začíná v pátek v 9.30 hodin.

Foto: Marcel Vašut
Článek

Program zahájí vystoupení žáků 2.stupně základní školy ze Zubří, poté bude následovat slavnostní zahájení jarmarku, o které se postarají mažoretky ze ZŠ Dolní Bečva, taneční skupina Heart2Beat ze střediska volného času, nebude chybět ani projev starostky Rožnova Markéty Blinkové a faráře p. Obra.

V odpoledních hodinách bude vyhrávat cimbálová muzika Radegast, kterou v podvečer vystřídá Goldband a Navalentym.

Kdo nestihne návštěvu Rožnova pod Radhoštěm v pátek, může zavítat na jarmark i v sobotu, kdy bude program pokračovat již od 9.30 vystoupením žáků soukromé hudební školy Jofiel. Od 10 hodin bude na programu vystoupení dětského folklórního souboru Soláněk a cimbálové muziky Strunka. Závěr jarmarku bude patřit Komorním žesťům a dechové hudbě Záhořané.

Po oba dny bude také probíhat soutěž o největšího draka. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám