Hlavní obsah

Volejbalové čtyřutkání viděly v sobotu Kralupy

Novinky, Rostislav Smolej

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 17. září se uskutečnilo volejbalové "čtyřutkání" mladších žákyň na hřišti Sokola v Kralupech nad Vltavou. Odstartovalo tak úvodní kolo krajského přeboru mladších žákyň.

Foto: Rostislav Smolej

TJ Kralupy A

Článek

Týmy z Mladé Boleslavi, Komárova a domácích Kralup nad Vltavou si zahrály za pěkného počasí. Domácí, zastoupeni jak týmem žákyň A, tak i "Béčka" předvedly plné nasazení a bojovnost. Týmu "B" to ovšem nestačilo ani k jednomu vítězství. Je zde nutno podotknout, že se však jedná o děvčata mladší o dva až tři roky než soupeřky.

Kralupské "Áčko" předvedlo, že porazit se dá každý, a Komárov porazilo na sety 2:1, Mladou Boleslav A 2:0 a v derby s "Béčkem" vyhrálo také 2:0.

TJ Kralupy A se tak ocitlo v tabulce na prvním místě. Při stejném počtu bodů vede rozdílem vítězných setů před druhou Mladou Boleslaví A a třetí TJ Sokol Komárov.

Zároveň se předehrával další zápas kralupského "Áčka" - opět s týmem z Mladé Boleslavi. Tentokrát soupeřky domácích nezaváhaly a po třech setech porazily tým Kralup 2:1.

Další výsledky:

TJ Kralupy B - Mladá Boleslav A  0:2 (-7,–22)

Komárov - TJ Kralupy B 2:1 (18,–25,4)

Komárov - Mladá Boleslav A 1:2 (-17,17,–8)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám