Hlavní obsah

Vladimír Mišík se spojí s Ivanem Hlasem a společně zahrají na Střeleckém ostrově

Novinky, Tomáš Kopečný

Letňák 2017 – Léto pro Pražany pokračuje. V srpnu se lze těšit na koncert legendárního Vladimíra Mišíka & ETC…, který se letos spojí s dalšími hudebními hvězdami z Ivan Hlas Tria. Dále scéna na Střeleckém ostrově bude patřit například kapele Sto zvířat či Minifestivalu – Shores of others.

Foto: Ivan Prokop
Článek

„Rádi bychom všechny Pražany i mimopražské fanoušky pozvali na srpnový koncert dvou hudebních legend, kde se na jednom pódiu potkají Vladimír Mišík & ETC… spolu s Ivan Hlas Triem. Těšit se můžete už ve středu 16. srpna, koncert startuje od 19 hodin,“ uvedl David Pešek Dvořák. 

Druhou polovinu prázdnin odstartuje SWING Ponton s Katkou Steinerovou v úterý 1. srpna od 18,30 hodin. Mimo jiných akcí na plovoucím Pontonu bude probíhat program i na Velké scéně, kde například můžete navštívit festival Prague Pride. Ten pražský Střelecký ostrov ovládne od 7. do 11. srpna. Závěr prázdnin 31. srpna bude stejně jako v loňském roce patřit kapele Sto zvířat.

„Další zajímavou akcí na Velké scéně bude Minifestival – „Shores of others“. Shores of others je výjimečný experimentální, hudebně výchovný projekt, který hudebně čerpá z našeho historického a kulturního dědictví. Kromě tohoto uskupení můžete slyšet dále kapelu Hazuka nebo trio Mexico Magico. Minifestival proběhne 27. srpna a vstup na něj je zdarma,“ dodal David Pešek Dvořák.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám