Hlavní obsah

Viktoriáni dostali na úřadě dort

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalový dort a pamětní medaile hejtmana obdrželi hráči FC Viktoria Plzeň jako poděkování za získání již čtvrtého extraligového titulu. Hráči dorazili v pátek 13. května na Krajský úřad Plzeňského kraje v plné sestavě včetně realizačního týmu a managementu klubu.

Foto: KÚ Plzeňského kraje

Fotbalový dort a pamětní medaile hejtmana obdrželi hráči FC Viktoria Plzeň jako poděkování za získání již čtvrtého extraligového titulu.

Článek

Poděkování úspěšným sportovcům kraje se stalo již tradicí, proto i tentokrát hejtman Václav Šlajs předal hráčům a realizačnímu týmu pamětní medaile a osobně jim poděkoval. Slavnostního setkání se zúčastnili také náměstek hejtmana Jiří Struček, náměstkyně Zdeňka Lišková a radní Jaroslav Šobr.

„Za získáním čtvrtého titulu je obrovské úsilí a spousta práce. Vy sami víte, kolik jste obětovali tomu, abyste čtvrtý titul získali, a za to bych vám chtěl poděkovat. Svými skvělými výsledky přispíváte k dobré náladě lidí v kraji,” řekl hejtman Václav Šlajs v úvodu.

Na tato slova reagoval prezident klubu Tomáš Paclík: „Mám radost z toho, že rozdáváme úsměv. Radost fanoušků je ta největší odměna za práci, kterou odvádíme.” A přidal poděkování Plzeňskému kraji za podporu.

Plzeňský kraj od roku 2008 výrazně podporuje sport v regionu a pravidelně přispívá mimo jiné také na výchovu mladých fotbalistů. „Jste vzorem pro mnoho dětí a i za to bychom vám chtěli aspoň takto symbolicky poděkovat. Věříme, že budete v úspěších pokračovat,” dodal náměstek Jiří Struček.

Fotbalisté s sebou na úřad dovezli extraligový pohár a hejtmanovi předali jako dárek velkou zarámovanou fotografii celého týmu.

Reklama

Výběr článků

Načítám