Hlavní obsah

Víkend otevřených zahrad na zámku v Hořovicích

Novinky, Libor Knížek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příjemný zvyk setkávání se v zahradách byl do naší republiky přenesen z Anglie, kde se setkal s velkým ohlasem a stal se tradicí po celé Evropě. Na zámku v Hořovicích se každý rok k této milé události připojujeme zahradní slavností.

Foto: Libor Knížek

zámek Hořovice - Víkend otevřených zahrad 2016

Článek

Další ročník oblíbené letní akce Víkend otevřených zahrad v zámeckém parku v Hořovicích je opět tady. Zveme všechny v neděli 12. června od 13:00 na Pohodové nedělní odpoledne. Na všechny, kteří se touží na několik hodin vrátit do doby 20. a 30. let 20. století, čeká promenádní koncert souboru Viola ´d Amore - duo, piknikové koše (nutná předchozí rezervace v CAFÉ HANAU), komentované prohlídky parkem, módní přehlídka svatebních a společenských šatů salónu Petra a příjemné posezení v romantickém prostředí. 

Na místě si můžete zapůjčit různé společenské hry, nebo jen tak v klidu odpočívat na trávníku. V letošním roce, byl zámecký park poškozen květnovou nepřízní počasí, přesto má návštěvníkům i místním obyvatelům co nabídnout.

Návštěvníci v dobových kostýmech jsou vítáni.

Reklama

Výběr článků

Načítám