Hlavní obsah

Videa města Vsetín uspěla v soutěži turistických propagačních materiálů

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Největší filmové a reklamní produkční studio na Moravě, zlínská IS Produkce, slaví úspěch se svými propagačními filmy o městě Vsetín. Minulý týden získala v Lysé nad Labem druhou cenu v kategorii spotů ve 4. ročníku soutěže TouristPropag 2019, která vyhlašuje nejlepší turistické propagační materiály

Foto: Michal Ludvík
Článek

Do 4. ročníku mezinárodní soutěže TouristPropag přihlásili tvůrci celkem 278 projektů. Propagační filmy o městě Vsetín zlínské IS Produkce ocenila porota 2. místem právě v jedné z 15 kategorií s názvem Propagační spoty.

Krásy města Vsetína, jeho kulturní život, sportovní vyžití, krajové speciality ale i nádherná příroda. To jsou hlavní představitelé dvou spotů, které IS Produkce natáčela v průběhu loňského roku pro město Vsetín.

Jednalo se o celoroční natáčení zahrnující celkem 28 natáčecích dnů s profesionálními filmaři a postprodukcí, využity byly i drony a letecké záběry. Martin Gazda, jednatel společnosti IS Produkce, upřesnil: „Při natáčení byla použita nejmodernější technika, s níž se pracujeme při výrobě celovečerních filmů, jako například úspěšného snímku Úsměvy smutných mužů.”

První spot ukazuje Vsetín jako město plné kultury, přibližuje tradice, folklórní zvyky i regionální speciality. Ve druhém spotu ožívá město sportem, představuje pestrou paletu sportovního vyžití a sportovních úspěchů.

IS Produkce je největší filmové produkční studio na Moravě s desetiletými zkušenostmi. Natáčí televizní spoty, prezentační online filmy, i rádiové spoty pro významné klienty. Patří mezi ně např. Coca Cola, Home Credit, Kaufland, Hamé, Baťa, Blue Style, Astratex, Hanácká Kyselka, Euronics a další. K natáčení využívá své dva ateliéry, v centru Zlína a v bývalém Zlínském Baťovském areálu.

V letošním roce plánuje zahájit výstavbu nového velkého ateliéru ve Zlíně-Kudlově a oživit tak tradici v místě, které je spojené se vznikem filmu ve Zlíně.

Odkazy na oceněná videa:

https://www.youtube.com/watch?v=slX-Nt9CdnE

https://www.youtube.com/watch?v=T-_4ZRI5u9Q

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám