Hlavní obsah

Veselá trojka Pavla Kršky zavítá na severní Plzeňsko

Novinky, Jan Vodrážka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 14. listopadu pokračuje ve Výrově pořad s názvem Sejdeme se na Hadačce, tentokrát s kapelou Veselá trojka Pavla Kršky.

Foto: Jan Vodrážka

Plakát - Sejdeme se na Hadačce s Veselou trojkou Pavla Kršky

Článek

Poprvé byl pořad Sejdeme se na Hadačce uspořádán v dubnu letošního roku, kdy do Výrova zavítal král české dechovky Josef 'Pepíček' Zíma a Malá muzika Honzy Kubíka.

V sobotu 14. listopadu od 16 hodin zavítá na sál Kulturního domu na Hadačce ve Výrově kapela Veselá trojka Pavla Kršky, kterou mohou diváci a posluchači znát z TV Šlágr, kde se již několik let umisťuje na předních příčkách nejhranějších a nejoblíbenějších kapel.

Veselá trojka

Kapela se skládá ze tří dlouholetých kamarádů, kteří celý život milovali a hráli muziku pro široké vrstvy posluchačů. Když se členové dostali do důchodového věku, začali skládat a hrát pro všechny, kteří si rádi poslechnou lidovou písničku.

Veselá trojka se pyšní tím, že skládá vlastní písně s důrazem na pěkný text. Zpívají o všem, co je jim blízké, především o své krásné domovině, kterou je Černá Hora.

Koncert ve Výrově

Vstupenky na vystoupení Veselé trojky na Hadačce ve Výrově jsou v předprodeji v Turistickém a Informačním centru v Kralovicích a na portálu www.PlzenskaVstupenka.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám