Hlavní obsah

Velká voda změnila místo konání, Útulek Fest bude hostit hrad Střekov

Novinky, Petr Štrympl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letošní již 12. ročník benefičního hudebního festivalu Útulek Fest, který se koná již tuto sobotu 15. června, se z důvodu povodňových aktivit přesouvá z tradičního areálu Základní kynologické organizace (ZKO) města Trmice u Ústí nad Labem do náhradních prostor hradu Střekov.

Foto: pořadatel

plakát

Článek

Opět ve třetí červnovou sobotu se při 12. ročníku - tentokrát laděném převážně do reggae/ska/punku - představí na 25 souborů a jednotlivců v klání na hudebním poli. Na hlavním podiu zazní například legendární tepličtí DO ŘADY!, děčínští A NEW CHAPTER, nebo mezi mnoha dalšími domácí HANUMAN.

Na tzv. druhé, malé scéně dostanou prostor muzikanti napříč generacemi i žánry: od písničkářského folku, přes rap/hip hop, akordeon, blues až do nedělního rána 16. června lámající se drum‘n’bass s "živým" saxofonem...

Novinkou je letošní DĚTSKÝ OSTROV, kde si nejen nejmenší návštěvníci najdou výtvarné, hudební, divadelní, sportovní a mnohé jiné aktivity.

Samozřejmostí bude dostatek stánků nejen s občerstvením alko-nealko, maso-vege a dalšími nezbytnostmi.

Reklama

Výběr článků

Načítám