Hlavní obsah

Veletrh For Bikes 2014 v pátek otevře své brány

Novinky, Jiří Cysař

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Víc než tisíc kol pod jednou střechou - tak zní motto letošního veletrhu For Bikes. Jediný český veletrh zaměřený na cyklisty otevře své brány na výstavišti v pražských Letňanech po páté, letos ve dnech 28. až 30. března.

Foto: Archiv pořadatele
Článek

Organizátoři jubilejního 5. ročníku připravují pro milovníky kol a aktivního způsobu trávení volného času další novinky. Na své si přijdou všichni, souběžně totiž budou v halách letňanského areálu, na ploše 30 000 metrů čtverečních, probíhat i veletrhy Sport Show a For Caravan.

Přední cyklistické značky představí své novinky a jejich prezentace doplní atrakce a doprovodný program pro děti i dospělé, už dnes je registrována téměř stovka firem, což svědčí o vzrůstajícím zájmu o veletrh.

Nepůjde jen o novinky ze světa cyklistiky, pod hlavičkou “Česko jede” svou nabídku představí jednotlivé kraje České republiky, atraktivní zahraniční oblasti a samozřejmě chybět nebudou ani cykloturistické cestovní kanceláře.

„V polovině ledna jsme měli o 20 procent více přihlášených firem než v minulém roce,” upřesnil ředitel obchodního týmu Pavel Hájek a dodal: „Velmi povzbuzující je zpráva, že registrujeme v řadách přihlášených firem výrobce a importéry jízdních kol, kteří ještě na veletrhu nevystavovali. Už nyní tedy můžeme s radostí konstatovat, že návštěvníci For Bikes 2014 uvidí víc značek jízdních kol než v roce 2013.”

Bohatý bude doprovodný program. Jmenujme například Big Shock pódium s množstvím zajímavých hostů, mezinárodní trialové závody a exhibice, testování horských kol a elektrokol, dětskou dovednostní dráhu, soutěže a další. Stejně jako vloni se budou udělovat nejlepším exponátům veletrhu ceny Grand Prix.

Reklama

Výběr článků

Načítám