Hlavní obsah

Veletrh BRODexpo 2015 ve znamení krásy a zdravého životního stylu

Novinky, Elen Sladká

Již třetí ročník veletrhu BRODexpo 2015 se koná ve dnech 9. a 10. října. Organizátoři – město Uherský Brod, Dům kultury a Uherskobrodští patrioti - zvolili pro letošek základní nosnou myšlenku, která se týká bezprostředně každého z nás, a to téma ZDRAVÍ, KRÁSA, ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL a VOLNÝ ČAS.

Foto: Elen Sladká

Ohlédnutí za BRODexpo 2014.

Článek

Slavnostní zahájení veletrhu se koná v pátek 9. října v 10 hodin před Domem kultury. Pak už návštěvníci nebudou vědět, kam se dřív zajít podívat, co nejdříve vyzkoušet či co napřed ochutnat. Ve všech podlažích Domu kultury i na prostranství před ním se bude prezentovat více než šedesát firem a škol. Každý příchozí si zde najde něco zajímavého pro sebe. Záleží jen na něm, čemu dá přednost.

Hned v přízemí je umístěn pavilon „Zdraví“. Můžete se zde např. seznámit s prací zkušené fyzioterapeutky z Městské nemocnice s poliklinikou, nechat se vyšetřit přístrojem Supertronic či se poradit o zdravém životním stylu a hubnutí. Bude zde možnost nechat si změřit tlak, tep, BMI a seznámit se s ukázkami arteterapie, muzikoterapie a nutričním poradenstvím.

Ve foyeru má své místo pavilon „Volný čas“. Najdete tu nabídku různého sportovního vybavení, ale i představení RC modelů letadel, aut, vrtulníků a lodí. V tomto sektoru na vás také čeká prezentace naučných stezek okolím Uherského Brodu.

Velký sál bude věnován „Kráse“. Především pro dámy jsou připraveny ukázky galvanoterapie obličeje i těla, masáží, nehtového designu, líčení, ukázky cvičení na různých přístrojích a účesové tvorby. Představí se také firma vyrábějící luxusní českou kosmetiku, která nabídne vizážistickou poradnu a ukázky výroby rtěnek. Zajímavé budou jistě ukázky výroby korzetů, svatebních šatů nebo konzultace vhodného střihu a barev oblečení pro každou postavu.

Malý sál bude sloužit přednáškám. V pátek se budou konat přednášky na téma duševního zdraví, péče o zvířata, výživě při sportu či nemoci a zakončí je kulinářská show 1. vegetariánské restaurace v Uherském Brodě. V sobotu se můžete těšit na přednášky o potravinách, včelaření, hubnutí a kouzelnickou produkci.

Zrcadlový sál bude po oba dny nabízet ukázky různých druhů cvičení od pilates přes jógu, kruhový trénink až po cvičení na overballech. V kavárně budou ochutnávky zdravých potravin, kávy, domácích limonád a dezertů.

Na hlavním pódiu se budou konat módní přehlídky. Můžete se těšit na přehlídku spodního prádla, svatebních šatů, korzetů a retro přehlídku. Přitažlivá bude určitě i kadeřnická show.

BRODexpo 2015 nabízí také řadu doprovodných programů jako den otevřených dveří v kině Máj, sběratelskou burzu, jízdu vláčkem, výstavu a ochutnávku fairtradových potravin, řadu soutěží, aukci pro zvířecí útulek, geocaching aj. Součástí programu je také řada atrakcí. Určitě si nenechejte ujít předvádění dronů na terase, výstavu modelové železnice, simulátory účinku drog a alkoholu, simulátor pocitů schizofrenika, trenažér lyžování nebo florbalové hřiště.

Podrobný program akce BRODexpo 2015 najdete na www.ub.cz nebo na facebookovém profilu akce.  

Reklama

Výběr článků

Načítám