Hlavní obsah

Ve Tmani oslavili masopust šipkovým turnajem

Novinky, Petra Kulhánková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sobotní podvečer měl sice spíše patřit masopustním zábavám, ale šipkaři z Berounska a Křivoklátska se sešli ve tmaňské hospodě U Boušků ke svému již třetímu kvalifikačnímu turnaji šipkového Bakalář cupu ve hře 501 DO.

Foto: Petra Dolanská
Článek

Masky nebyly povinné, a tak se na třetím turnaji sešli hráči z týmů Trněný Újezd ŠK, Podlesáci Králův Dvůr C, Globus DC Hřebečníky, Surikata Železná a domácí Čerti. K nim se do turnaje přidalo několik neregistrovaných hráčů. Tentokrát se sešlo i neobvyklé množství žen.

Příště se v takovém případě uskuteční ještě paralelní dámský šipkový turnaj. V silné konkurenci se bohužel všechny dámy umístily až na konci tabulky.

Vítězství v březnovém turnaji bylo, stejně jako v lednu, záležitostí Podlesáků z Králova Dvora. Není bez zajímavosti, že vítěz tohoto turnaje, Robert Veselý, již v předchozích turnajích obsadil druhé i třetí místo. K dosavadním dvěma medailím mu tak tentokrát přibyla ta nejcennější.

Na druhém místě se v březnovém turnaji umístil hráč týmu Trněný Újezd ŠK Vojtěch Štička a třetí místo uhájil Petr Laurek z domácích Čertů.

Pro úplnost, v únoru si vítězství ve 2. turnaji Bakalář cupu odnesl Milan Hájek z Hroch teamu Hudlice, Petr Laurek z Čertů Tmaň se umístil na druhém místě a třetí byl březnový vítěz Robert Veselý.

Příště se U Boušků na šipkách účastníci sejdou v sobotu 5. dubna v 16 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám