Hlavní obsah

Ve Studénce přivítají prázdniny Tržištěm sportu a zábavy

Novinky, Vladan Jílek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro všechny, kteří se už těší na prázdniny, je ve Studénce na úterý 28. června připravena celodenní sportovně-kulturní akce Tržiště sportu a zábavy. Toto rozloučení se se školním rokem a přivítání se s prázdninami proběhne v areálu studéneckého zimního stadionu.

Foto: Vladan Jílek

Tržiště sportu a zábavy ve Studénce

Článek

Vše začne v 9.00 hodin na ploše zimního stadionu Sportovními hrami bez hranic, které jsou určené dětem ze základních škol. Pro děti z mateřských škol a pro maminky s dětmi na mateřské dovolené připravila pořadatelská organizace pohádkové představení Z pohádky do pohádky. To se odehraje v mateřské škole v Budovatelské ulici.

Odpoledne v době od 13.00 do 20.00 hodin si pak všichni, kdo mají chuť a odvahu, mohou zaskákat na skákacích botách s hvězdami soutěže Československo má talent -  SK BOUNCE CLAN. Skákací boty umožňují skákat 2 metry vysoko či dělat až 3 metrové kroky. Odvážlivci budou mít možnost si vyzkoušet skákací boty pod dohledem nejlepších instruktorů v ČR.

Lidové písničky pro dobrou náladu bude od 14.00 hodin vyhrávat Rozmarýnka, dechová hudba z Bílovce. Tu vystřídají v 15.00 hodin dva studénecké soubory – Dětský jazzový orchestr Musicale-band a Dětský pěvecký sbor Studeňáček.

Hurá jsou tu prázdniny... aneb Milanovy diskohrátky je zábavný pořad pro děti, které se při něm mohou bavit již od 16.00 hodin. V dalším bloku naplánovaném od 17.30 hodin návštěvníci Tržiště sportu a zábavy uslyší elektronickou hudbu a uvidí taneční exhibici Mažoretek Petra ze Studénky.

V 18.00 hodin se můžeme těšit na Spinning pod širým nebem na speciálních kolech zvaných spinnery. Závěr dne bude patřit koncertu skupiny Nevím.

V doprovodném programu se děti mohou těšit na nejrůznější soutěže a atrakce, na malování na vinylové desky a také na bohaté občerstvení pro malé i velké.

Reklama

Výběr článků

Načítám