Hlavní obsah

Ve Štěrboholech se uskuteční velkolepé pálení čarodějnic

Novinky, Tomáš Hlad

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třicátý duben je znám jako den pálení čarodějnic. Společnost 4Events bude pořádat 3. ročník této úspěšné události v Praze-Štěrboholech, kde pro zúčastněné bude čekat mnohem bohatější program než v předešlých letech.

Foto: 4Events.cz

Plakát akce

Článek

Štěrboholské pálení čarodějnic se poprvé konalo před třemi lety, kde byly zváni pouze nejbližší přátelé pořadatelů. Dalším rokem si každý, kdo byl na této akci, pozval mnoho svých kamarádů a účast byla neočekávaně vysoká. Nyní společnost 4Events opět pořádá toto pálení čarodějnic na stejném místě. Nyní však určeno pro jeden až dva tisíce lidí.

Zúčastnění letošního pálení čarodějnic se opět mohou těšit na velký táborový oheň pod širým nebem. Jednou z prvních exkluzivních show bude barmanská show včetně fire show, která příjemně naladí celovečerní atmosféru. Skvělou afmosféru též podpoří příjemná hudba od jednich z nejlepších DJ's v Praze (DJ Beny, Richard Reynolds, Kristián Bass, Jackie O'Walker a Andy Road), kteří budou hrát tu nejlepší hudbu všeho druhu rozdělenou do určitých časových posloupností. Moderátorem večera bude Šimi (Jackass Praha).

Během večera čekají magické soutěže a tombola. Pro všechny zamilované zde bude příjemné a romantické prostředí s možností oslavení prvního máje.

V prostoru konané akce budou stánky s občerstvením a nápoji.

Do prostorů konání akce se dostanete ze zastávky Háje a Depo Hostivař, kde odvoz dále bude zajišťovat PártyBus.

Reklama

Výběr článků

Načítám