Hlavní obsah

Ve sportovní hale v Českých Budějovicích byla při taneční soutěži výborná atmosféra

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Regionální kolo B2 Balance Tour 2013 - Mistrovství České republiky Tanečních skupin se konalo v neděli 24. března ve sportovní hale v Českých Budějovicích.

Foto: Zuzana Cifková

Regionální kolo B2Balance Tour 2013 - MČR Tanečních skupin. České Budějovice

Článek

Do tří skupin soutěže Mistrovské ligy, Národní ligy a Zemské III. ligy, což jsou choreografie rekreačního tance, se příhlásilo 20 oddílů a soutěžilo 81 formací. Celkem se regionální soutěže zúčastnilo 1200 tanečníků, které sledovalo 1650 diváků.

Nejúspěšnějším souborem byl TC MOVE 21 z Českých Budějovic, který získal 14 zlatých, 1 stříbrnou a 2 bronzové medaile. Velmi dobré byly taneční výsledky TS Žába a TC Z.I.P.

"Soutěž se nám organizačně podařilo zvládnout. Byla dobrá atmosféra. Soutěžící se navzájem povzbuzovali a při vyhlašování výsledků tleskali jak soutěžící, tak početné publikum. V letošním roce jsme měli nový vzhled soutěže, vylepšený zvuk a perfektní osvětlení," informovala Ing. Lenka Čondlová, ředitelka soutěže.

V sobotu 30. března se uskuteční další dvě regionální kola soutěže B2Balance TOUR 2013:

Regionální kolo formací pro Pardubický a Královéhradecký kraj. Místo konání: Kulturní centrum Aldis, Hradec Králové. Zahájení soutěží v 11 hodin.

Regionální kolo formací pro Ústecký kraj. Místo konání: Sportovní hala Sluneta, Jateční ulice, Ústí nad Labem. Zahájení soutěží v 10 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám