Hlavní obsah

Ve Skalici budou soutěžit hasiči

Novinky, Jana Matějíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na hřišti ve Skalici u Frýdku-Místku se v sobotu 11. srpna uskuteční 5. ročník soutěže v požárním útoku Skalický kopec. O putovní pohár bude od 14 hodin soutěžit přes 30 družstev dobrovolných hasičů z celého Moravskoslezského kraje.

Foto: Jana Matějíková

foto ze z minulých ročníků soutěže Skalický kopec

Článek

„Pohárová soutěž Skalický kopec je divácky velmi zajímavá. Rok od roku se těší většímu zájmu diváků, což je příznivé i pro soutěžící hasiče, kterým diváci dodávají ještě více sil do soutěžního boje,“ řekl starosta skalických hasičů René Pardubický.

Dodal, že Skalický kopec je součástí osmého ročníku Beskydské ligy hasičských pohárových soutěží. Organizátoři zajistili také bohaté občerstvení a připravili doprovodný program pro děti a dospělé.

Pro děti budou připraveny soutěže o drobné ceny, skákací hrad a po ukončení hasičské soutěže také projížďky na koních. Dospělí se mohou těšit na taneční zábavu s kapelou ROCKDEGAST, která začne v 19 hodin a také na fireshow, kterou předvedou skaličtí hasiči.  

V areálu hřiště bude možné  přenocovat ve vlastních stanech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám