Hlavní obsah

Ve Frýdku-Místku vyčistí v neděli ulici 8. pěšího pluku

Novinky, Jana Matějíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve Frýdku-Místku pokračuje blokové čištění ulic. Zahrnuje strojní i ruční úklid komunikací, čištění kanálových vpustí a omytí komunikace vodu z cisterny. Zaměstnanci technických služeb provádí běžná bloková čištění převážně v úterý a ve čtvrtek. Frekventovaná místa ale čistí převážně o víkendech.

Foto: Jana Matějíková

8. pěšího pluku

Článek

V neděli 22. května je na řadě lokalita 8. pěšího pluku v Místku s téměř třemi sty parkovacími místy.

„Víkendový termín jsme zvolili proto, že přes týden je na této ulici čilý dopravní ruch a velký pohyb osob, takže zákaz parkování, byť na krátkou dobu, by provoz v ulici výrazně narušil. Máme vysledováno, že v neděli zde jezdí a parkuje nejméně vozidel, což je tedy nejvhodnější čas na hladký průběh bokové čištění,“ řekl předseda představenstva TS a. s. Jaromír Kohut s tím, že řidiče na blížící se blokové čištění upozorňují již od 13. května dopravní značky. 

Žádáme řidiče, aby včas přeparkovali. V opačném případě budou vozidla v rámci blokového čištění přesunuta, za což bude jejich majitelům vystavena pokuta za přestupek a zároveň budou muset uhradit poplatek za započatý odtah vozidla, který je účtován částkou 900 korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám