Hlavní obsah

Ve Frýdku-Místku bude dočasně uzavřena pohřební služba

Novinky, Jana Matějíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 28. dubna od 10 hodin bude ve Frýdku-Místku dočasně uzavřena provozovna pohřební služby Pietas, kterou provozuje městská společnost TS a. s. Důvodem je příprava nových prostor pro úřadovnu hrobové matriky, která se přestěhuje hned vedle provozovny pohřební služby.

Foto: Jana Matějíková

pohřební služba

Článek

„V současné době je hrobová matrika provozována ve stísněných společných prostorách s pohřební službou. Z důvodu zkvalitnění poskytovaných služeb přistoupilo představenstvo společnosti k rozšíření prostor, a to o vedlejší místnost se samostatným vchodem, která se uvolnila po předchozím nájemci. Každá agenda tak bude vedena v samostatné kanceláři, takže klienti nebudou vzájemně rušeni a zejména pozůstalí vyřizující pohřeb svého blízkého získají v těchto těžkých a emočně vypjatých životních chvílích pocit větší diskrétnosti,“ řekl předseda představenstva TS a. s. Jaromír Kohut, který věří, že občané připravovanou změnu uvítají.  

Provozovna pohřební služby bude opět plně v provozu již v úterý 2. května. Dočasně v ní ještě bude fungovat i hrobová matrika, která bude v nové vedlejší místnosti zprovozněna až po nutných menších stavebních úpravách.

„O přesném termínu otevření nové kanceláře hrobové matriky budou občané včas informováni,“ doplnil Jaromír Kohut.

Reklama

Výběr článků

Načítám