Hlavní obsah

Vánoční koncert Josefa Zocha v Jaroměři představí hosty a nezapomene na charitu

Novinky, Petr Hejna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V obou státech bývalého Československa, tedy u nás i východních podtatranských bratří úspěšný country zpěvák Josef Zoch, v rámci adventních koncertů vystoupí 17. prosince v Městském divadle v Jaroměři.

Foto: archiv
Článek

Zpěvák, producent, moderátor, novinář, malíř, milovník lodní plavby i ženské krásy, písecký rodák Josef Zoch dorazí na Náchodsko s koncertem pojmenovaným Mé Vánoce.

Celý večer bude rozdělen na dvě poloviny - v té první dojde na  známé skladby jako např. Ráno, Zlatí úhoři, Eldorádo, Ave Maria, Vysočinou a další, ve druhé části dostanou prostor času adventnímu nezbytné vánoční písně jako kupříkladu Je Vánoc čas, Přání k Vánocům, Jsem zase kluk, Kvůli nám se narodil Pán a Ty mě chráníš, Ježíši…

Coby hosty si Zoch přizval Josefa Sochora, Zdeňka Krásného a sestry Petrovy. Děti ze souboru Sboreček z Jaroměře (ZŠ Boženy Němcové), podpoří atmosféru koncertu v jedné z písní vánočních. V průběhu koncertu proběhne rovněž aukce vystaveného obrazu, vydražená částka bude věnována na charitu.

Video - J. Zoch & Sestry Petrovy: Nic absolutně neplatí

Koncert se uskuteční v úterý 17. prosince a začíná v 19 hodin v prostorách Městského divadla Jaroměř.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám