Hlavní obsah

Valentýna v Mikulově oslaví vypuštěním thai balónů

Novinky, Dana Smrčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před svatým Valentýnem zaplaví nebe nad Mikulovem létající srdce. Právě takový tvar budou mít balónky štěstí, které si zamilovaní i ti nezadaní vypustí z amfiteátru. Na všechny tam totiž 12. února čeká valentýnské odpoledne se zábavním programem.

Foto: archiv AApyra
Článek

Valentýnské vypouštění balónků štěstí přitom bude mít v Mikulově svoji premiéru. „Po nádherném zážitku z podzimního vytvoření českého rekordu v počtu na jednom místě vypuštěných thai balónů mne napadlo podobnou akci spojit se svátkem zamilovaných. Tentokrát však s lampiony ve tvaru srdce,“ uvedl Roman Kopřiva ze společnosti AApyro, která akci organizuje ve spolupráci s Mikulovskou rozvojovou.

Brány amfiteátru se přitom otevřou pro každého, bez ohledu na věk či rodinný stav. „I když svatého Valentýna slavíme teprve pár roků, jedná se bezesporu o velmi romantickou příležitost, jak dostat na jedno místo lidi nejen zamilované, ale také ty co svůj protějšek teprve hledají,“ láká na možnost seznámit se s novými lidmi Kopřiva.

Hudba rozezní mikulovský areál amfiteátru od šestnácti hodin, v doprovodném programu nebudou chybět soutěže, hry o ceny a zábava pro zadané i singles. Vstup je volný. Stánky s občerstvením nabídnou pro zahřátí třeba valentýnský punč, svařák, čaj, kávu i něco k zakousnutí.

Balónky budou k zakoupení na místě, a to v růžové či červené barvě, pro páry navíc za zvýhodněnou cenu. Hromadné vypouštění se plánuje kolem půl šesté, nedočkavci však můžou kahánek zapálit kdykoliv předtím. Tentokrát totiž nejde o žádný pokus o rekord, ale především o efekt. Těžkou hlavu si ochránci přírody z popadaných balónků dělat nemusí, o jejich úklid se totiž postarají přímo organizátoři.

Výběr článků

Načítám