Hlavní obsah

V zahradě zámku Mníšku uvidíte Baladu pro banditu

Novinky, Marie Charvátová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 23. června se v zahradě zámku Mníšku pod Brdy odehraje letošní první letní představení. Divadlo A. Dvořáka Příbram odehraje známou a oblíbenou inscenaci Balada pro banditu.

Foto: Anna Čelouchová

Letní divadelní představení v Mníšku

Článek

Zámek v Mníšku pod Brdy zve na letošní první divadelní představení. Proběhne pod širým nebem v příjemném prostředí zámecké zahrady, kde diváci zažijí romantickou atmosféru jako v letním kině.

V sobotu 23. června se od 21 hodin odehraje představení plné známých písní Balada pro banditu, které nastudovali herci a hosté Divadla A. Dvořáka Příbram. Spolu s nimi prožijeme pohnuté osudy zbojníka, který bohatým bral a chudým dával, Nikoly Šuhaje loupežníka a jeho dívky Eržiky. Všichni sice víme, jak to s ním nakonec dopadlo, ale i tak se určitě necháme vtáhnout do děje a budeme mu fandit. 

Divadelní hru na motivy románu Ivana Olbrachta napsal tehdy zakázaný Milan Uhde, hudbu složil Miloš Štědroň. V hlavních rolích se představí Pavel Batěk a Anna Fixová. Vstupenky v ceně 200 a 100 Kč jsou již v prodeji, zakoupíte je v pokladně zámku Mníšku pod Brdy.

Reklama

Výběr článků

Načítám