Hlavní obsah

V úschovně zavazadel měli zavřeno, tak se popral s nádražáky

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek ve večerních hodinách dostali strážníci na Praze 9 telefonickou hlášku, že v hale vlakového nádraží Libeň se perou dva muži.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

Strážníci po příjezdu na místo zjistili, že ke konfliktu došlo mezi pracovníky vlakového nádraží a mužem, který se domáhal vyzvednutí svých věcí v době, kdy úschovna zavazadel měla zavřeno. To ho natolik rozčílilo, že nakonec napadl dva zaměstnance.

„Při konfliktu došlo i k roztržení bundy jednoho z bránících se pracovníků nádraží. Agresivní muž byl zjevně pod vlivem alkoholu a neustále hlasitě nadával. Jeho agresivní chování nakonec eskalovalo pokusem opětovně napadnout personál nádraží. Tomu však zabránili strážníci tím, že muži přiložili pouta,” uvedl Rudolf Rubeš z tiskového odboru Městské policie Praha.

Věc bude mít dohru u přestupkové komise, kde kromě pokuty za své nevhodné chování bude muž muset uhradit i škodu za roztrženou bundu.

Reklama

Výběr článků

Načítám