Hlavní obsah

V taneční soutěži v Opavě zvítězili všichni

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poslední regionální kolo soutěže B2Balance Tour MČR Tanečních skupin CDO 2013 se konalo v neděli 7. dubna v Opavě. Zaplněná hala tleskala všem 1270 soutěžícím, kteří podávali velmi dobré výkony.

Foto: Petr Krupičkla

Regionální soutěž tanečních formací v Opavě 7.4.2013

Článek

Už od ranních hodin se v neděli začaly rozcvičovat taneční formace regionálního kola pro Moravskoslezský kraj ve víceúčelové sportovní hale v Opavě. Sešlo se 95 formací. Skupiny a kluby soutěžily ve třech výkonnostních skupinách: Mistrovské ligy, Národní II. ligy a Zemské ligy (choreografie rekreačního tance).

"Na soutěži v Opavě byla úžasná atmosféra, kterou vytvářely skvělé výkony všech tanečníků. Za své výkony byli odměněni nejen medailemi, ale také krásnými cenami. Bojovalo se téměř ve všech disciplínách. Klasická hudba se střídala se současnými moderními "peckami", ale také s polkou a tangem," zhodnotila soutěž a výkony formací hlavní organizátorka soutěže v Opavě Dita Hejníková. "Vlastně zvítězili všichni. Přesto nejúspěšnější byly kluby Radost - Impuls Bohumín, Dance4Life Opava, Akcent Ostrava, ale také domácí taneční studio DIDEdance z Ostravy, které získalo jednu zlatou a jednu bronzovou medaili," dodala Hejníková.

Od 13. do 28. dubna budou probíhat Zemská kola Čech v Praze a v Chomutově a Zemské kolo Moravy, které se uskuteční v Přerově.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám