Hlavní obsah

V soutěži netradičních plavidel na Holešovské Regatě zbývají poslední volná místa

Novinky, Petra Svěráková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Organizátoři rodinného festivalu Holešovská Regata registrují při letošním ročníku nadstandardní zájem o účast v soutěži netradičních plavidel. Kapacita vodní plochy, která byla stanovena na maximálně 25 plavidel, je více než měsíc před akcí už téměř plná.

Foto: Pro Agenturu Velryba Aleš Vitalík

Loňská soutěž netradičních plavidel.

Článek

„Letos je o účast v soutěži skutečně mimořádný zájem, máme poslední volné místo pro posádku s originálním plavidlem. Tím pádem mohu už předem ohlásit, že letos překonáme rekord v počtu zúčastněných lodí,“ řekl ředitel pořádající Agentury Velryba Michal Žáček.

Oblíbený festival Holešovská Regata se uskuteční v zahradách Zámku Holešov ve dnech 20. a 21. června. Poprvé bude dvoudenní. Páteční večer bude patřit Jaromíru Nohavicovi, v sobotu pak zahraje například populární kapela Kryštof, slovenské skupiny No Name a Polemic, Jaroslav Uhlíř s kapelou, Jiří Schmitzer a další. Sobotní program bude, jako již tradičně, zakončený velkým ohňostrojem.

Součástí festivalu bude i atraktivní doprovodný program pro děti a dospělé. Chybět nebude tradiční přejezd vodní lávky, několik divadelních představení, bohaté atrakce pro děti nebo projížďky na dračích lodích a mnoho dalšího.

„Nemám ve zvyku vyjadřovat se v superlativech, ale letos, právě díky účasti tolika populárních umělců, a snad také díky dobrému jménu samotného festivalu, jsou zatím prodeje vstupenek v předprodejích rekordní. Znovu bych si dovolil předem upozornit na to, že areál festivalu má přesně stanovenou kapacitu, kterou určitě hodláme dodržet kvůli komfortu a dobrému pocitu všech diváků. Je možné, že letos přijde chvíle, kdy bude vyprodáno...“ dodal Žáček.

Diváci mají možnost koupit vstupenky za zvýhodněné ceny už jen do konce měsíce května. Od 1. června se budou ceny zvyšovat. Vstupenky jsou v předprodeji v sítích TICKETPRO a TICKETPORTAL.

Bližší informace zájemci mohou získat na stránkách festivalu www.holesovskaregata.cz, nebo na facebookové stránce Holešovská Regata.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám