Hlavní obsah

V Přerově se představuje výběr z tvorby amatérských fotografů

Novinky, Jiří Šafránek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý 7. května se uskutečnila v Přerově vernisáž výstavy Sdružení nezávislých amatérských fotografů SNAFO 2008. Na výstavě se prezentuje čtrnáct autorů, kteří představí svá díla, jak již prezentovaná na minulých výstavách, tak i zcela nová.

Foto: Jiří Šafránek

Fotograf a entomolog Vlastik Mihal a jeho fotografie.

Článek

Sdružení nezávislých amatérských fotografů SNAFO 2008 vzniklo před jedenácti lety. Jde o volné sdružení amatérských fotografů, jenž existovalo již několik let předtím, ale bez názvu. V roce 2009 uspořádalo SNAFO první společnou výstavu v Kojetíně.

Za celé desetileté období vystavovalo pod názvem SNAFO 24 autorů. Členové sdružení se nepravidelně schází a představují si svoji tvorbu, ve které se snaží zachytit neopakovatelné okamžiky z každodenního života.

Na letošní výroční výstavě prezentují své fotografie: Vlastik Svoboda, Vlastik Mihal, Viťa Maleček, Tereza Broušková, Stanislav Šobáň, Petr Sedláček, Pavel Diatka, Miloš Slaný, Milan Ryšavý, Milan Hlobil, Lukáš Pohanka, Libor Tököly, Jarek Pěček a Dana Pelantová

Výstavu fotografií sdružení SNAFO 2008 si lze prohlédnout ve Výstavní síni Pasáž, a to až do 21. června.

Reklama

Výběr článků

Načítám