Hlavní obsah

V Praze zazpíval Paddy Kelly, frontman Kelly Family

Novinky, Milan Papežík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 10. září se fanoušci dočkali očekávaného koncertu Michaela Patricka Kelly známého pod přezdívkou Paddy, který předvedl skutečně energickou show. Vystoupil s kapelou v pražském Paláci Akropolis a nezklamal snad nikoho z několika stovek svých nadšenců.

Foto: Milan Papežík - M.P. Production

Michael Patrick Kelly v Praze

Článek

Už od 6. hodiny ranní začali skalní fandové obléhat okolí pražské Akropole, aby se tak mohli dostat co nejblíže svému idolu. A není vůbec divu. Paddy s fanoušky během koncertu udržoval neustále skvělý kontakt, především s těmi v prvních řadách.

Když se Paddy při písni Safe Hands (Bezpečné ruce) do rozvášněného davu sám vrhl, začalo to opravdu vřít. Chtěl tak otestovat své příznivce, zda se v jejich rukou může cítit opravdu bezpečně. A ti samozřejmě nezklamali. Posílali si ho z ruky do ruky jako svátost a Paddy z tohoto počínání pořídil i video, které vysílal živě na svém facebookovém profilu.

Mimo starých hitů z éry Kelly Family zazpíval Paddy především písně z alba Human a také připravovaného alba Ruah, které vychází 23. září.

Největším překvapením pro zpěváka bylo, když obrdžel od fanoušků obraz složený z otisků prstů několika stovek příznivců. Potěšila ho skutečnost, že se této fanouškovské akce zúčastnila i jeho sestra Kathy, která přispěla také svým otiskem prstu, a vyjádřila mu tak svoji podporu.

„Prahu si bohužel tentokrát nestihnu prohlédnout, ale až přijedu příště, rád bych navštívil kostel, kde se nachází Pražské Jezulátko,” prozradil Paddy. Kapela totiž hrála další den v Německu a ihned po koncertě se vydali všichni do Plzně, kde přespávali.

Paddy slíbil, že se do České republiky vrátí v příštím roce, protože ho čeští fanoušci opravdu baví a byl z jejich nadšení neskutečně potěšen.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám