Hlavní obsah

V Plzni začaly Velikonoční trhy

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trhy a jarmarky jsou v Plzni velice oblíbené. Nyní mají Plzeňané další příležitost nakoupit si na náměstí Republiky potřeby do domácnosti i voňavé dobroty, jen tak si popovídat a užít si doprovodný program. V neděli 17. dubna zde začaly tradiční Velikonoční trhy.

Foto: Alena Oudová

V neděli 17. dubna začaly v Plzni na náměstí Republiky tradiční Velikonoční trhy.

Článek

V letošním roce jsou Velikonoční trhy již v pořadí třetími řemeslnickými trhy v Plzni. Pro velikonoční pomlázku, formu na beránka, malovaná vajíčka nebo dřevené pomůcky do domácnosti, ale také za voňavou klobásou a plzeňským pivem mohou Plzeňané dorazit na náměstí Republiky až do pondělí 25. dubna.

Chybět nebude ani prezentace řemesel v dílnách a bohatý doprovodný program, v rámci něhož se mohou návštěvníci trhů těšit například na Evu Melicharovou a band, kapelu Anakonda benda, Jolly band či River band. Svoji prezentaci také předvede kampaň Ryba domácí a to 23. dubna.

Tradiční jarmark na plzeňském náměstí Republiky je pořádán třetím plzeňským obvodem.

"Řemeslnické trhy už k Plzni patří a jsem rád, že je lidé tak rádi navštěvují. Úroveň nabízených produktů je rok od roku vyšší, zároveň se pokaždé vrací i oblíbení stánkaři s laskominami," uvedl starosta plzeňského centrálního obvodu Jiří Strobach.  

Výběr článků

Načítám