Hlavní obsah

V Plzni se bude tančit

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeňský centrální obvod se v rámci své činnosti věnuje nejen rozvoji kulturně-sportovního vyžití a zvelebování města Plzně, ale nezapomíná ani na seniory. Nyní pro ně připravil další z řady oblíbených tanečních akcí.

Foto: Hynek Mojžíš

O taneční akci pro seniory bývá v Plzni zpravidla velký zájem, návštěvnost se pohybuje okolo tří set lidí.

Článek

Úřad městského obvodu Plzeň 3 připravil pro seniory s trvalým bydlištěm na svém území další z tradičních oblíbených tanečních vínků.

Jak informovalo tiskové oddělení centrálního plzeňského obvodu, jarní společenská událost se uskuteční 20. dubna se začátkem v 16 hodin KD Peklo v Plzni. K poslechu a tanci zahraje taneční orchestr TO1 pana Miroslava Novotného.

"Taneční vínky pořádáme dvakrát ročně, vždy na jaře a na podzim. Jde o tradici trvající téměř dvě desetiletí, která sahá do začátku dvacátých let minulého století. Zavedl ji první porevoluční starosta třetího plzeňského obvodu Bohumil Kulhánek," uvedl současný starosta plzeňského centrálního obvodu Jiří Strobach.

Vstup na taneční podvečer je zdarma. O akci bývá zpravidla velký zájem, návštěvnost se pohybuje okolo tří set lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám