Hlavní obsah

V Plzni byla otevřena kancelář Světového obchodního centra

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V šestnáctém nadzemním podlaží budovy Business Centre Bohemia (BCB) na Anglickém nábřeží v Plzni byla v úterý 6. března večer slavnostně otevřena kancelář World Trade Center Pilsen (Světové obchodní centrum Plzeň).

Foto: Útvar koncepce a rozvoje města Plzně

World Trade Center Pilsen je na začátku svého působení.

Článek

"World Trade Center Pilsen si klade za cíl podporovat mezinárodní obchod a přispívat k ekonomickému rozvoji města a regionu," uvedl technický náměstek primátora Petr Rund.

"Získání prestižní licence World Trade Center dalo Plzni punc města, které svojí vizí rozvoje může být zajímavým místem pro obchodníky z celého světa. Otevření nové kanceláře zajisté přispěje ke zdokonalení služeb, které plzeňské centrum firmám a společnostem z Plzně a okolí může nabídnout," uvedl u příležitosti slavnostního otevření kanceláře WTC Pilsen primátor města Plzně Martin Baxa.

Mezi služby nabízené světovými obchodními centry nájemníkům i externím subjektům patří poskytování obchodních informací, zajištění obchodních misí, World Trade Center Business Club, služby sídla firmy, nájemní služby, kongresové a konferenční služby, výstavní a veletržní služby nebo obchodní vzdělávací služby.

World Trade Center Pilsen je na začátku svého působení a neposkytuje tedy zatím všechny výše uvedené služby.

"Nabídka poskytovaných služeb by se měla odvíjet od potřeb a požadavků jednotlivých firem nebo společností," uvedla Štěpánka Jelínková, která má projekt World Trade Center Pilsen na starosti.

Jako řádný člen Asociace světových obchodních center (WTCA) se sídlem v New Yorku si World Trade Center Pilsen klade za cíl podporovat mezinárodní obchod a přispívat k ekonomickému rozvoji města a regionu.

Reklama

Výběr článků

Načítám