Hlavní obsah

V plzeňské Měšťanské besedě se bude mluvit o efektivní logistice

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva workshopy efektivní logistiky proběhnou ve dnech 11. a 13. listopadu v Měšťanské besedě v Plzni. Workshopy představí nejen logistiku jako prostředek úspor, ale také způsoby zefektivnění logistických toků při využití moderních technologií a metod. Organizátorem akce je společnost Mindformer.

Foto: archiv M. Rady

Světem efektivní logistiky provede účastníky workshopů 11. a 13. listopadu v Měšťanské besedě Michael Rada.

Článek

První z workshopů v pondělí 11. listopadu se zaměří na logistiku v pojetí prostředku úspor. Následně jej informačně doplní druhý workshop s cílem představit způsoby a možnosti zefektivnění logistických toků při využití moderních technologií a metod.

V obou případech seznámení s principy efektivní logistiky odborný lektor Michael Rada, odborník na logistické procesy zabývající se optimalizacemi globálních dodavatelských řetězců a snižováním jejich ekonomické a environmentální zátěže

"Efektivitu v logistice nevidím jen v přepravě zboží a materiálu z místa A na místo B, či jeho uskladnění, ale hledám a nalézám ji v celém logistickém řetězci. Právě to umožňuje zvýšit efektivitu a snížit náklady celého řetězce ne v procentech, ale v jejich desítkách," objasňuje Michael Rada.

Co považuje za největší úspěch poslední doby ve své profesní dráze? "Za největší úspěch považuji nejen množství klientů, ale i projektů, na kterých mám tu čest spolupracovat, ale i fakt že se mi podařilo dokončit vývoj unikátního obalového prostředku, konkrétně pak Vratné Paletové Fixace - FIXLOG ONE, který klienti rádi nazývají vratnou strečovou folií," uvedl Rada.

Oba realizované workshopy se dotknou praktických problémů a jejich řešení, s nimiž se mohou na denní bázi setkat pracovníci všem logistických center, jejichž počet za poslední roky v České republice značně vzrostl. Jelikož se bude jednat o interaktivní workshop, budou mít návštěvníci možnost otevřít problémy vznikající právě v prostředí jejich společnosti a následně si odnést schopnost identifikace slabých míst a nástrojů k jejich eliminaci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám