Hlavní obsah

V Petrovických zatáčkách jezdilo všechno, co má kola a kolečka

Novinky, Jana Rutarová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již šestým rokem dochází v srpnu k uzavření hlavního silničního tahu z Police nad Metují ve směru na Náchod, konkrétně tzv. Petrovických zatáček v úseku od firmy RESL až po křižovatku na Mýtě. V sobotu se zde konal 6. ročník "In-line bruslení v Petrovických zatáčkách", který přinesl drobné oživení.

Foto: archiv Pellyho domů
Článek

Město Police nad Metují ve spolupráci s firmami S-SPORT a KOSTKA připravilo pro účastníky akce bezplatnou půjčovnu koloběžek KOSTKA. Každý měl možnost si zapůjčit jednu ze čtyřiceti koloběžek a vychutnat si jízdu po nejširší cyklostezce široko daleko.

Účastníci, kterých se letos sešlo okolo tří set, jezdili opravdu snad na všem, co má kolečka: od in-line bruslí přes koloběžky, kola, odrážedla, tříkolky, kočárky, skateboardy, až třeba po kolečkové lyže.

Od 17:00 hodin byl na programu vložený HOBBY závod pro děti ve věku 4 - 15 let. Děti soutěžily ve 4 kategoriích. Do závodu se přihlásilo cca 30 malých koloběžkářů.

Od 1. září bude v Polici nad Metují nově možnost zapůjčit si koloběžku. Půjčovna bude v Informačním centru v Pellyho domech. Zájemce vybavíme i ochrannou přilbou, pokud nebudou mít vlastní.

Další informace o půjčovně jsou na http://www.sportvpolici.cz/na-kolobezky/#obsah.

Reklama

Výběr článků

Načítám