Hlavní obsah

V Pardubicích začal 4. ročník festivalu her a hraček pro malé i velké

Novinky, Adéla Trávníčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rádi si hrajete? Znáte nejnovější deskové či karetní hry? Zavítejte do světa zábavy malých i velkých. K nalezení je v Pardubicích, kde v pátek 24. listopadu odstartoval festival her a hraček pro malé i velké.

Foto: Adéla Trávníčková
Článek

Koná se v ABC Klubu, který najdete hned vedle pardubického aquacentra.

Zajímavý doprovodný program v podobně vystoupení domů dětí a mládeže, dětská módní přehlídka láká celé rodiny k návštěvě. Festival nabízí jedinečnou možnost si všechny hry a hračky vyzkoušet.

Festival však není jen o nejnovějších deskových hrách, ačkoliv na akci najdete nabídku od 6 významných společností. V sortimentu vystavovatelů najdete také šité látkové a háčkované hračky, únikovou hru, originální českou dřevěnou stavebnici, tvoření z barevného písku či moduritu, hraní si s dětskou aromaterapií, program mobilního planetária, najdete i nabídku širokého množství jiných různorodých hraček. Zábavu pro velké pak nabízí také laserová střelnice, království modelových železnic nebo vánoční dílničky.

Pestrost je na festivalu opravdu lákavá a každá herní plocha láká něčím jiným. Děti si mohou také vyrobit svůj originální dopis pro Ježíška, který si sami ozdobí krásným razítkem Pošta pro Ježíška.

Festival probíhá v pátek 24. a v sobotu 25. listopadu.

Reklama

Výběr článků

Načítám