Hlavní obsah

V Olomouci se chystá pikantní derby: Basketbal Olomouc vyzve Ariete Prostějov

Novinky, Radim Kašpar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fanoušci basketbalu si přijdou na své. Kvalitní basketbal uvidí v Olomouci nejen v pátek 20. listopadu při utkání 10. kola 1. ligy. Pikantní derby se odehraje v úterý 24. listopadu. V rámci 4. kola Českého poháru přijede bronzový celek loňské sezony Kooperativy NBL Ariete Prostějov.

Foto: Radim Kašpar

Pozvánka na utkání

Článek

Basketbal Olomouc doma těsně prohrál v utkání 8. kola o čelo tabulky s Královskými Sokoly. V 9. kole vyjeli Hanáci na Vysočinu, odjížděli ale také zarmouceni. Těsná prohra 73:71 posunula celek na čtvrté místo, první trojice mužstev je však stále "na dostřel".    

V pátek 20. listopadu přijedou do Čajkarény basketbalisté Havířova. Ti mají zápornou bilanci: tři výhry a šest proher. Basketbalisté Olomouce tak věří v zisk dvou bodů.  

Velký basketbalový svátek se odehraje o pár dní později. Svěřenci kouče Vlada Paunoviče postoupili do 4. kola Českého poháru a v úterý 24. listopadu budou mít diváci šanci vidět pikantní souboj. Přijede celek Ariete Prostějov, tedy bronzový medailista loňského ročníku nejvyšší soutěže Kooperativa NBL.

Na diváky čekají po oba následující domácí zápasy tradiční soutěže o hodnotné ceny, příjemná atmosféra a hezký sportovní zážitek. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám