Hlavní obsah

V Olomouci se chystá fitness akce Návrat ke kořenům

Novinky, Roman Hrůza

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nenechte si ujít ojedinělou fitness akci v Olomouci. Pokud chcete zdolat běžecký maraton nebo se naučit kondiční chůzi, pak je pro vás akce Návrat ke kořenům jako stvořená.

Foto: H.E.A.T. Program
Článek

„Užijete si maximální dávku pohybu v podobě chůze a běhu v délce až 330 minut, což představuje 27 500 kroků, a navíc se setkáte s profesionálními lektory kondiční chůze a běhu,” uvedl pořadatel akce Michal Pietrak.    

Akce s názvem Návrat ke kořenům, kterou pořádá fitness guru Michal Pietrak společně se známým instruktorem běhu Milošem Škorpilem, začne v sobotu 24. září ve 14 hodin v BEA Centru, třída Kosmonautů 1288/1, Olomouc.

Výtěžek z lekcí navíc pomůže čtyřem dětem na jejich cestě k snadnějšímu pohybu. Díky finančnímu příspěvku děti absolvují účinnou KLIM – THERAPY, díky které se opět o kousek přiblíží ke svému cíli.

PROGRAM:

14:00 - 15:30 - Chůze jako fenomén – Tomáš Pomr, dynamická lekce H.E.A.T. Programu

16:00 - 17:00 - Michal Pietrak a Miloš Škorpil - Z chůze do běhu

17:15 - 17:45 - Michal Pietrak a Michal Rafajdus - nový stereotyp chůze - uvolnění, streching a relaxace  

18:00 - 19:00 - VYSOKOHORSKÁ VÝZVA - Výkon a sílá s Ilonou Kotkovou

19:00 - 21:00 - Aktivní párty - unikátní dvouhodinová lekce H.E.A.T. Programu za hudebního doprovodu dva DJs a jeden SAXÍK živě celé 2 hodiny

Další informace na heatprogram.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám