Hlavní obsah

V Olomouci proběhl další ročník Dne pro mámu

Novinky, Dana Belušová

Odměnit nesobeckou péči, obětavost a dopřát jeden bezstarostný den stranou každodenních problémů, které jim osud přivál do cesty. To je cíl projektu Den pro mámu, který pořádá olomoucké sdružení Dobré místo pro život.

Foto: Clarion Congress Hotel Olomouc

Účastnice akce Den pro mámu relaxovaly v Clarion Congress Hotelu Olomouc

Článek

Hlavní myšlenkou je podpořit ženy, které se starají o děti se zdravotními handicapy. Příběhy jsou různé, mají však společného jmenovatele. Představují obětavé maminky, které věnují veškerý svůj čas starostlivosti o své blízké a na péči o sebe nemají prostor ani finanční prostředky. Do projektu Den pro mámu se zapojila téměř desítka partnerů z Olomoucka.

„O maminky bylo v našem wellness centru dobře postaráno, čekal na ně odpočinek ve finské a parní sauně, svoji návštěvu zakončily v masážním bazénu whirpool,“ uvedl Robin Hanák, ředitel Clarion Congress Hotelu Olomouc, kde účastnice absolvovaly plánovaný relaxační program.

Akce Den pro mámu se uskutečnila 9. května, maminky zahájily svůj program brzy ráno, na snídani je odvezl speciální vůz taxi, čekala je prohlídka zákulisí Moravského divadla Olomouc a návštěva místního rádia. Po obědě účastnice absolvovaly relaxační procedury v Pivních lázních BBB v olomouckém Clarion Congress Hotelu. Vzpomínku na celý den si odnesly z fotoateliéru, večer zakončily návštěvou kina.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám