Hlavní obsah

V neděli se děti mohu ve Zlatém jablku těšit na balónkový karneval

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již tradičně jsou poslední neděle v měsíci ve Zlatém jablku ve Zlíně věnovány dětem. Stejně tomu bude i 31. července, kdy do dětského koutku opět zavítá divadelní společnost Koráb. Tentokrát však nepůjde o klasické divadelní představení, ale o zábavný program s klaunem nazvaný Balónkový karneval.

Foto: Koráb
Článek

Aby si děti o prázdninách užily ještě víc než obvykle, připravilo pro ně Zlaté jablko místo klasického divadla na neděli 31. července Balónkový karneval. Program, kterým tentokrát provede děti klaun, je nabitý písničkami, tancem a soutěžemi.

Jak už název akce napovídá těšit se děti mohou i na spoustu balónků a zábavu s nimi. Nebude chybět ani tolik oblíbené tvarování z balónků, díky kterým se dětský koutek zaplní zvířátky, meči nebo květinami.   

Program začíná v neděli v 10 a 15 hodin a vstup je opět zdarma. Pro všechny děti, které se dostaví v masce, je navíc připravena drobná pozornost.  

Po celou dobu programu musí být pod dohledem rodičů pouze ti nejmenší, tedy děti do tří let. Rodiče ostatních dětí mohou volný čas ve Zlatém jablku vyplnit po svém.

Místo na karneval je navíc možné si i rezervovat prostřednictvím telefonního čísla 733 641 769. Z organizačních důvodů je ale nutné, aby se děti, které mají rezervaci, dostavily do dětského koutku nejpozději 15 minut před 10. a 15. hodinou. O programy pro děti je mezi malými návštěvníky značný zájem, a opozdilcům se tak může stát, že se do dětského koutku již nedostanou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám