Hlavní obsah

V Městské nemocnici Ostrava se narodilo letošní 1111. miminko

Novinky, Josef Zajíc

V Městské nemocnici v Ostravě se narodilo v nočních hodinách 11. září letošní miminko s pořadovým číslem 1111. Chlapečkovi je třeba popřát do života ještě víc takových jedniček. Loni se dítě s tímto číslem narodilo 7. září.

Foto: Josef Zajíc

Městská nemocnice Ostrava. Miminko č. 1111. maminka Petra a Maxmilián.

Článek

Maxmilián se narodil na oddělení Gynekologie a porodnictví v Městské nemocnici Ostrava.

Šestadvacetiletá maminka Petra byla šťastná: „Slyšela jsem od kamarádek o veškerém komfortu, který zde na oddělení je nabízen. O vlídném a empatickém jednání. Sama musím uznat, fakt byli všichni skvělí, děkuji moc, jsem šťastná za nás oba,” netajila své emoce maminka Petra.

A proč tisící sté jedenácté miminko? „Rozhodli jsme se pro menší změnu. Proč nepogratulovat mamince s číslem porodu 1111. Vždy gratulujeme mamince s kulatým číslem. Tentokrát je to tedy jinak. Navíc jednička je základ života. A tento človíček jich má hned čtyři! Věřím, že Maxík bude v životě co nejvíce odvážný, nadšený, úspěšný a především zdravý,” vysvětlila a přidala přání vrchní sestra oddělení Gynekologie a porodnictví Mgr. Dana Cechelová

Pogratulovat a předat krásnou kytici, poukázky v hodnotě několika tisíc korun do jednoho z nákupních center a plyšového medvěda přišlo také vedení Městské nemocnice Ostrava v čele s náměstkem ředitele pro léčebnou péči MUDr. Fratiškem Jurkem, Bc. Gabrielou Goryczkovou a primářem oddělení MUDr. Markem Ožanou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám