Hlavní obsah

V Malčicích u Písku chystají rockový večer se sedmi kapelami

Novinky, Petr Hejna

Již třetí, tedy pomalu tradiční ročník rockového hudebního večera v Malčicích představí v sobotu 11. srpna celkem sedm kapel rozličných žánrů. V přehlídce vystoupí Black Sheeps, šouStancem, Brothers and Wona, Nohama nad zemí, 2 Generations, B.A.S. a Divokej Západ.

Foto: Petr Hejna

2 Generations na festivalu Mezi mosty

Článek

Neformální jednovečerní minifestival se nijak žánrově nevymezuje, a tak návštěvníci uslyší jak mladé začínající kapely, tak zkušené a léty vyhrané muzikanty.  Na své si přijdou jak příznivci punk rocku (šouStancem, Nohama nad zemí), tak ctitelé rockové klasiky (B.A.S.) nebo i progresivnější autorské tvorby, doplněné vizuální složkou ve formě projekce (2 Generations).

Jako malá perlička je hudební snaha v nedalekých Bořicích usazeného úspěšného filmového režiséra Bohdana Slámy v partě šouStancem, další blízké okolí, tedy Radobytce, reprezentují mladí Brothers and Wona nebo z Prahy se před pár lety se do vsi Třebkov přesídlivší 2 Generations, kteří nabídnou hudbu na hony vzdálenou představě vesnické kapely. Pro toto vystoupení si pozvali jako zvláštního hosta píseckého (původem z Moravy) klávesového harcovníka Břeťu Bakalu.

Odkazy na některé z účinkujících:

Akce se uskuteční na prostranství u malčické hospody a vzhledem k bohatému programu začíná již v 18 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám